Οδική Βοήθεια χωρίς συμβόλαιο στην Αθήνα και στην Αττική

μέσα σε λίγα λεπτά απλά με ένα τηλεφώνημα στο 6973219755

Οδική Βοήθεια

Στην εταιρεία μας εστιάζουμε στην ποιότητα προσπαθώντας να τηρούμε πολύ απλές διαδικασίες ώστε να κάνουμε τα πράγματα ευκολότερα για εσάς και να προσφέρουμε μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών Οδικής Βοήθειας.

Η Οδική Βοήθεια είναι απαραίτητη για κάθε σύγχρονο οδηγό ο οποίος μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με κάποιο έκτακτο περιστατικό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε οποιοδήποτε σημείο και εάν βρίσκεται.

Προσφέροντας μία γκάμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, φέρνουμε την Οδική Βοήθεια δίπλα σας απλά και μόνο με ένα τηλεφώνημα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και τα ιδιόκτητα οχήματα, είναι εδώ για να σας προσφέρουν λύσεις άμεσα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για να σας προσφέρουμε πλήρη και πανελλήνια Οδική Βοήθεια είτε με επί τόπου επισκευή του οχήματός σας είτε με μεταφορά αυτού στους άρτια καταρτισμένους συνεργάτες μας.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο μας καθιστά μία ιδανική επιλογή για την Οδική σας Βοήθεια καθώς θα είμαστε πάντα δίπλα σας στοχεύοντας στην επίλυση του προβλήματός σας με το βέλτιστο και ταυτόχρονα οικονομικότερο τρόπο.

Δίνουμε στον πελάτη τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από μία σειρά άμεσων και αποτελεσματικών υπηρεσιών, αυτή που του αρμόζει περισσότερο, ενώ την ίδια στιγμή του προσφέρουμε την πλέον προσιτή σε αυτόν τιμή. Το μοναδικό αυτό μας πλεονέκτημα, μας έχει κατατάξει μεταξύ των καλύτερων εταιριών Οδικής Βοήθειας στη χώρα.

Φροντίζουμε καθημερινά ώστε να εξελισσόμαστε σε επίπεδο υπηρεσιών τις οποίες συνδυάζουμε με ένα λογικό κόστος για να είναι προσιτές στον πελάτη. Ανταποκρινόμαστε πάντα με ταχύτητα και υπευθυνότητα σε κάθε ανάγκη αλλά και σε κάθε κάλεσμά σας.

Είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε τόσο εταιρίες όσο και ιδιώτες με λύσεις Οδικής Βοήθειας που καλύπτουν το σύνολο των αναγκών των πελατών μας.

Από τη μοτοσυκλέτα έως και το επαγγελματικό σας όχημα είμαστε δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή εσείς το θελήσετε για να σας εξυπηρετήσουμε, να σας βοηθήσουμε και να σας προσφέρουμε μία γκάμα υπηρεσιών που μας τοποθετούν νο1 στη λίστα για τη δική σας Οδικής Βοήθειας.

Οδική Βοήθεια

Είδη υπηρεσιών οδικής βοήθειας

Μεταφορά οχήματος και οδική βοήθεια εντός του νομού Αττικής.

Μεταφορά οχήματος και οδική βοήθεια από επαρχία στο νομό Αττική.

Μεταφορά οχήματος και οδική βοήθεια από το νομό Αττικής στην επαρχία.

Μεταφορά οχήματος και οδική βοήθεια εκτός του νομού Αττικής.

Μεταφορά οχήματος και οδική βοήθεια για απόσυρση οχήματος.

Μεταφορά οχήματος και οδική βοήθεια για ανακύκλωση οχήματος.

Μεταφορά οχήματος από και σε γκαράζ, βουλκανιζατέρ, συνεργείο.

Μεταφορά οχήματος και οδική βοήθεια σε όχημα χωρίς πινακίδες.

Μεταφορά οχήματος χωρίς ασφάλεια (ανασφάλιστο).

Μεταφορά οχήματος χωρίς συμβόλαιο στην εταιρεία μας.

Είδη εξυπηρετούμενων οχημάτων

Oδική βοήθεια επιβατηγού οχήματος.

Oδική βοήθεια επαγγελματικού οχήματος.

Oδική βοήθεια μοτοσυκλέτας.

Μεταφορά οχημάτων πολυτελείας.

Μεταφορά αγωνιστικού οχήματος.

Μεταφορά supercar

Μεταφορά dragster

Oδική βοήθεια για 4Χ4

© Copyright 2016 Υλοποίηση: Θεόφιλος Κοσσυβάκης